SAOTOXPRESS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SaotoXpress. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2022 om 11:46 Was een goede portie, en super lekker!
7 jul 2022 om 4:17 Bezorging prima en snel. Eten was goed warm. Sauto beetje smaakloos en overige bestelde gerechten prima
4 jul 2022 om 15:15 Vegetarian option is mainly potatoes... No variation in taste at all... Never again.
24 jun 2022 om 19:43 Dit was top, bestel regelmatig via thuisbezorgd maar vaak is het inspiratieloos. Hier staat iemand te koken die er zin in heeft, dat proef je. Nette bezorger, klasse!
19 jun 2022 om 19:50 Sinds de eerste keer dat wij hier bestelden zijn we fan!!! eten komt heet aan broodjes kip kerrie zijn goddelijke!!! nieuwe vaste klant erbij bezorgtijd duurt wat langer maar komt ook omdat we wat verder weg wonen.
14 jun 2022 om 11:44 Echt het slechtste surinaamse eten wat ik ooit besteld heb. De saoto was smaakloos, het broodje pom was ook echt slecht. geen smaak niks. De bami en telo waren te eten maar ook niet niet meer dan dat. bezorging was wel goed.
22 mei 2022 om 19:31 Heel goed eten!
20 mei 2022 om 20:30 Teleurstellend. Roti was smakeloos, de kip, aardappels en groenten hadden amper kerriesmaak. De kip uit het broodje kip kerrie was dezelfde kip als die van de roti. Bah, smaakte nergens naar. Bezorging was top, maar bestel hier nooit meer
15 mei 2022 om 22:55 Super goede, snelle en nette service!
8 mei 2022 om 21:18 HEERLIJK1
3 mei 2022 om 22:16 Eindelijk goed Surinaams eten en lekker veel!
27 apr 2022 om 23:15 Lekker eten